Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας ΠΡΙΝ ή ΚΑΤΑ την παράδοση του προϊόντος σε εσάς, επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 1. Με αντικαταβολή

  Τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που έχετε επιλέξει και κατά την παράδοση – παραλαβή τους, πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier τις μετρητοίς.Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής ισχύει για παραγγελίες μέχρι 150€.

  Για παραγγελίες μεγαλύτερου ποσού πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρόπους πληρωμής που ακολουθούν.Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για την πληρωμή με αντικαταβολή.Για αγορές άνω των 100 ευρώ δεν χρεώνεστε ούτε το κόστος αποστολής.

 2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

  Κατά τη διαδικασία του checkout (Ολοκλήρωση παραγγελίας / Πληρωμή) επιλέγετε την πληρωμή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.

  Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείστε να αναγράφετε ως αιτιολογία της κατάθεσής σας το ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Παραγγελίας που μπορείτε να τον δείτε μετά την ολοκλήρωσή της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας αλλά αναγράφεται και στο email επιβεβαίωσης.

  Τα βήματα για την ολοκλήρωση της πληρωμής με το συγκεκριμένο τρόπο είναι:

  1. Καταθέτετε είτε σε φυσικό τραπεζικό κατάστημα είτε μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) το χρηματικό ποσό στον παρακάτω λογαριασμό της εταιρείας σας

   ALPHA BANK
   Αριθμός Λογαριασμού: 6800 0200 2039 295
   IBAN: GR 290140 6800 6800 0200 2039 295
   Δικαιούχος: Διώνη Αγγελική Μαζαράκη

  2. Μόλις επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας, ξεκινάει η αποστολή της παραγγελίας σας και θα ειδοποιηθείτε μέσω email.

   *Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να προωθήσετε ένα ηλεκτρονικό αντίγραφο στη διεύθυνση info@thefourthletter.gr

   ΛΟΙΠΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ:

   Αν επιλέξετε η κατάθεση να γίνει μέσω κάποιας άλλης τράπεζας, Ελληνικής ή ξένης, τα τυχόν έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το www.thefourthletter.gr

   *Για να αποφύγεται τυχόν επιπλέον χρεώσεις παρακαλούμε επιλέξτε να καταθέσετε το ποσό απ’ απευθείας μέσω της συνεργαζόμενης τράπεζας.

 3. Με χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας

  Κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας και έχοντας επιλέγετε “Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα” και μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank, όπου και διεκπεραιώνετε την πληρωμή του αντίστοιχου ποσού της παραγγελίας σας.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  Το thefourthletter.gr υποστηρίζει την πληρωμή με όλους τους τύπους πιστωτικών / χρεωστικών καρτών.

 4. MasterPass

  Τι είναι το MasterPass;

  Η Alpha Bank, ο μεγαλύτερος αποδέκτης (acquirer) καρτών πληρωμών στην Ελλάδα και πρωτοπόρος στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικών πληρωμών, εισάγει πρώτη στην ελληνική αγορά την δυνατότητα αποδοχής του ψηφιακού πορτοφολιού MasterPass, προσφέροντας στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών τους.

  Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης της υπηρεσίας απλώς επιλέγει ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεται στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχει δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας του και επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας του, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό του πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στην εκάστοτε συναλλασσόμενη επιχείρηση.

  Το MasterPass αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών (American Express, Visa, MasterCard, Diners Club), ενώ η απόκτησή του δεν απαιτεί καμία ενέργεια από την πλευρά των συνεργαζομένων επιχειρήσεων, καθώς η προσθήκη του νέου τρόπου πληρωμής γίνεται αυτομάτως στη σελίδα πληρωμής της Τραπέζης. Με το MasterPass οι επιχειρήσεις αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς ελαχιστοποιούνται οι περιπτώσεις εγκατάλειψης της συναλλαγής από τους Πελάτες τους (shopping cart abandonment rate).

 5. Κατά την παραλαβή από το κατάστημά μας: Αν επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, η παραγγελία σας δεσμεύετε για 3 εργάσιμες μέρες. Εντός του διαστήματος αυτού μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες και να πληρώσετε είτε τις μετρητοίς είτε με χρήση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας μέσω μηχανήματος POS που διαθέτει η επιχείρησή μας.
 6. MyBank

  Η υπηρεσία MyBank είναι μία πανευρωπαϊκή λύση online πληρωμών που δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος να ολοκληρώνει τις αγορές του με απευθείας χρέωση του τραπεζικού του λογαριασμού χρησιμοποιώντας το web banking της τράπεζας συνεργασίας του. Η ενσωμάτωση της υπηρεσίας στο Alpha e-Commerce στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους τους πλέον σύγχρονους τρόπους πληρωμής με τη χρήση οποιουδήποτε μέσου (κάρτα, τραπεζικός λογαριασμός).

 7. Paypal